Erhvervsleasing fra Ginnerup Automobiler A/S

Det er blevet populært for virksomheder at lease deres biler. Med erhvervsleasing kan momsen nemlig løftes, og du kan opnå fuld fradragsret på leasingaftalen.

Hos Ginnerup Automobiler A/S har du mulighed for at lease såvel personbiler som kassevogne for en fast månedlig ydelse. Vi anbefaler erhvervsleasing som en fornuftig løsning, hvis virksomheden ikke ønsker at investere større beløb i deres køretøjer, men i stedet bibeholde likviditeten.

Vi samarbejder med en række troværdige og veletablerede leasingfirmaer
Det skal være nemt og smertefrit at erhvervslease. Citroën har i den forbindelse indgået samarbejder med en række veletablerede leasingfirmaer som f.eks. Nordania og Santander.

Samarbejdet bygget på troværdige leasingaftaler, hvor kompetent rådgivning om bilvalg og leasingløsning til konkurrencedygtige priser er garanteret.

Skræddersy din erhvervsleasing
Behovet for erhvervsleasing er forskelligt. Vores leasingaftaler imødekommer den enkelte virksomhed, hvad enten I ønsker biler på hvide eller gule plader.

I har mulighed for at skræddersy aftalen, f.eks. i forhold til tilvalgsydelser og finansiering. Ved enhver leasing tilbyder vi naturligvis professionel vejledning om de forskellige fordele og ulemper.

Kontakt Ginnerup Automobiler A/S i dag på tlf. 79 27 72 00
Ønsker du mere information om vores erhvervsleasing, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os. Vi er en ideel samarbejdspartner, hvis du kommer fra f.eks. Horsens eller Hedensted.

Kontakt os

Loading...