Moderne autoværksted i Horsens

Hos Ginnerup Automobiler A/S finder du et topmoderne autoværksted. Vores professionelle og veluddannede mekanikere står altid klar til at tage hånd om din bil – hvad enten det drejer sig om et simpelt serviceeftersyn eller en forsikringsskade.

Vi har faste priser på næsten alt arbejde. Det gør det nemmere for dig at overskue omkostningerne, når du vælger Ginnerup Automobiler A/S til at udføre serviceeftersyn eller reparation på din bil. På vores værksted i Horsens er kvalitet og tillid nøgleord, og vi tilbyder altid rådgivning, såfremt du har spørgsmål til vores service.

Hurtig service og gratis lånebil
Hos Ginnerup Automobiler A/S bestræber vi os på at leverer en hurtig, effektiv service. De fleste afleverer bilen om morgenen, og drejer det sig om traditionelle reparationer, kan bilen hentes igen om eftermiddagen.

Vi tilbyder ’straks-reparation’ til dem, der har tid til at vente, mens reparationen eller serviceeftersynet sker. På vores adresse kan du finde dig til rette i vores kunde-rum, hvor du finder dagens avis samt frisk te og kaffe.

Kræver bilen f.eks. en større reparation, kan du i mellemtiden få en gratis lånebil. Læs mere her.

Kontakt os i dag
Hvor end du kommer fra, kan du altid møde uopfordret op på vores adresse i Horsens, Ellers kontaktes vi alle ugens dage på tlf. 79 27 72 00.

Værkstedschef

Torben Kolding

Tlf: 79277207

tk@ginnerupautomobiler.dk

Kontakt os

Loading...